Concerts de la Camerata Eduard Toldrà

  • Concerts de la Camerata Eduard Toldrà.

La Camerata Eduard Toldrà és una eina versàtil i de primera magnitud per a fer música. La inoblidable experiència d’escoltar bona música en viu i en directe no es pot descriure en paraules; la seva efímera però gratificant càrrega emocional no pot ser enllaunada ni ser rebuda a casa via ordinador, cal viure-la. Sortosament tenim a la nostra disposició centenars, potser milers, de magnífiques composicions escrites pels millors compositors de totes les èpoques: un patrimoni colossal que hem de fer accessible a qualsevol persona que s’hi mostri interessada.

En els darrers temps l’orquestra ha tingut la gosadia d’abordar obres clau prou compromeses del repertori mundial.  La Nit Transfigurada (A. Schönberg), Les Illuminations (B. Britten), Les Metamorfosis (R. Strauss), la producció d’El Far Blau anomenada Miralls: Toldrà-Falla-Milà Las cuatro estaciones porteñas (A. Piazzolla) han estat alguns dels difícils reptes que han posat a prova tant la tenacitat com la capacitat de la formació, amb l’assoliment de gran èxit, tant artístic com de públic. 

Actualment, la Camerata Eduard Toldrà presenta les seves produccions a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.