Concert de Sant Esteve 2015

    CONCERT DE SANT ESTEVE 2015

CAMERATA EDUARD TOLDRÀ

ORQUESTRA SIMFÒNICA MESTRE MONTSERRAT

GUERASSIM VORONKOV, director

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dia i hora: Dissabte, 26 de desembre de 2015, 19hs.  

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

PROGRAMA

1a Part 

                                                                                                                                                 Variacions sobre un tema de Frank Bridge, Op.10, de B. BRITTEN.

I.Introduction and Theme

II. Adagio.

III. March

IV. Romance.

V. Aria italiana

VI. Bourrée classique

VII. Moto Perpetuo

VIII. Funeral March

IX. Chant

X. Fugue and Finale

 

2a Part

 

Simfonia Num. 104 (“London” Symphony No7) D major Allegro, de J. HAYDN

 

Vals de l’Emperador, Op 437, de J. STRAUSS.

 

Músics

Violins I: Jordi Montoliu, Humbert Rovira, Maria Rotger,  Jan Omedes, Neus Navarrete.

Violins II: Esther Buendia, Carmina Font, Pep Manresa, Joan Gerard Torredeflot, Ramon Alonso

Violes Soledad Vicente, Quim Badia, Francesc Serra.

Violoncels: Sergi Huerta, Laia Ruiz, Marta Pons.

Contrabaixos: Esteve Colomés, Alexandre Garcia.

 

Orquestra Simfònica Mestre Montserrat

CORDES: Violins I: Marcel Corbella, Maria Ausejo, Marina Matilla, Laia Garcia, Blanca Ferrer, Ona Almagro, Joel Guerrero. Violins II: Cristina Ausejo, Núria Giralt, Pere Llorens, Carla Martín, Gemma León, Gisele Reinoso, Sílvia Sanesteban, Maiol Micó. Violes:  Carla Laguna, Josep Planas, Ariana Albericci. Violoncels: Mireia Pauné, Aina Herrada, Alba González, Carlota Corbella, Clara Bernal, Jorge Sierra. Contrabaix: Manel Mosquero, Gerard Puig.

VENTS: Flautes Travesseres: Carme Mohedano, Gemma Olivé. Oboès:  Andrea Rica, Mestral Álvarez. Fagot:  Clarinets: Alba Llorens, Ferran Gómez. Trompes:  Marc Mercader, Pau armengol, Miquel Carrasco. Trompetes:  Bernat Gómez, Mariona Galimany. Trombons:  Manel Cuartielles, Pere Ferré.

PERCUSSIÓ: Adrià Font, Júlia Mercader, Salvador López.

Arpa: Arnau Pascual

Amb la col·laboració especial de: Laura Serra, fagot.

 

Guerassim Voronkov, director. Nascut a Moscou, inicià la seva formació musical en violí i piano i acabà els seus estudis de violí, direcció d’orquestra i òpera amb matrícula d’honor en el Conservatori Txaikowski. Entre el 1981 i el 1990 forma part de l’Orquestra del Teatre Bolshoi on funda, el 1988 l’Orquestra de Cambra de Bolshoi. El 1989 guanya el Premi Karajan de Berlin i és nomenat Director de la Simfònica del Conservatori Txaikowski de Moscou amb la qual realitza diversos concerts i enregistraments a Rússia, Àustria i França. També fou convidat a col·laborar en diverses orquestres de l’antiga Unió Soviètica. El 1991 es trasllada a Barcelona des d’on ha desenvolupat una continuada tasca com director i promotor destacant la fundació de l’Orquestra Camerata Mediterrània (1993) i amb la qual ha realitzat nombrosos concerts i enregistraments. En l’actualitat és professor i director de l’Orquestra del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, director titular de la Simfònica de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu i director musical assistent del GranTteatre del Liceu de Barcelona.  Ha dirigit la Simfònica del Liceu, la Simfònica del Vallès, la Simfònica HJO de Hannover, La Simfònica Renaissance de Kiev, l’Orquestra del festival Internacional d’Òpera de Cheboksary, la Simfònica de Balears, l’Orquestra Nacional del Líban i la Filharmònica de Medellín. Com violinista solista ha col·laborat amb el Quartet Glinka i com pianista amb el Duet Voronkov. Conjuntament amb la direcció musical també ha realitzat diverses posades en escena com la de Formalist raek de Shostakovitx, el muntatge multimèdia per a la pel·lícula muda El Fantasma de l’òpera i les produccions infantils i juvenils Pere i el Llop, El Carnaval del Animals i Els músics de Bremen. www.guerassimvoronkov.com.

BONES FESTES

I MOLT BON ANY 2016 !

Organitza: Associació Musical Eduard Toldrà. https://camerataeduardtoldra.cat/