Cicle ROBERT GERHARD 2020-21

portada robert gerhard

Cicle ‘Gerhard Beethoven Carner’

Temporada 2019-2020

L’Associació Musical Eduard Toldrà us dona la benvinguda a la temporada 2019-2020
i us anima a seguir els concerts de la
CAMERATA EDUARD TOLDRÀ, les sessions PARLEM DE MÚSICA, les sortides per escoltar l’OBC i a descobrir el cicle GERHARD BEETHOVEN CARNER. UNA CELEBRACIÓ.

La coincidència de tres efemèrides l’any 2020 ha permès l’organització d’un cicle dedicat a aquestes tres figures transcendentals per la cultura catalana: el 50è aniversari de la mort del compositor vallenc Robert Gerhard, el 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven i el 50è aniversari de la mort del poeta Josep Carner, a poesia del qual no es pot desvincular dels compositors contemporanis més significatius.

Aquest cicle compta amb la direcció artística d’Edmon Colomer i se celebrarà íntegrament a Valls, ciutat natal del compositor Robert Gerhard. És un honor per a nosaltres que l’associació Amics de la Música de Valls, ens hagi convidat a ser-ne coorganitzadors juntament amb l’Institut d’Estudis Vallencs.

L’Associació Musical Eduard Toldrà, que manté un fort compromís amb la projecció del patrimoni musical i cultural català, no podia deixar passar aquesta oportunitat. És en aquest sentit que la Camerata Eduard Toldrà oferirà els concerts orquestrals del cicle que també es podran escoltar a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú i en algun altre auditori o sala de concert del país.

Per altra banda, la Camerata Eduard Toldrà, en qualitat d’orquestra resident a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú oferirà altres produccions de les quals en trobareu la informació en aquesta pàgina i a la de l’Auditori Eduard Toldrà.                                                

Esperem trobar-nos al voltant de la música, aquesta experiència sensorial sense la qual no es pot viure.

Bona Temporada 2019-20!
Associació Musical Eduard Toldrà

A continuació el programa del cicle (.pdf):

Cicle Gerhard Beethoven Carner