Meritxell Carbonell, flautista

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Meritxell Carbonell Costa

Nascuda a Sabadell, inicia els seus estudis musicals al conservatori de la seva ciutat on rep classes de flauta de Bernat Castillejo. Posteriorment es perfecciona amb Arlette Leroy-Biget a Orleáns (França) durant dos cursos. Obté el títol de Professora de grau superior al Conservatori de Barcelona.

Ha col·laborat i col·labora tant amb formacions orquestrals com de cambra, i algunes vegades com a solista (Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra, Terrassa 48, Orquestra de Cambra del Garraf-Camerata Eduard Toldrà, Camerata Sant Cugat, Trio Hamelin, Quartet Aire de flautes travesseres, Eudaimonia Ensemble…) amb les quals ha realitzat concerts arreu de Catalunya, l’estat espanyol, França, Portugal… i ha enregistrat diversos CD.

Combina la tasca concertística amb la docència i diferents projectes pedagògics (colònies musicals, trobades de flautes, orquestres juvenils…). Actualment és professora  de flauta travessera a l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú i subdirectora de la Banda de Música on participa com a flautí.