Parlem de Música: “La cuina de la música i del teatre… o només sé que no sé res”, Quim Lecina (08.05.2014)

Aquest dijous, 8 de maig de 2014, a les 21h, a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, podrem gaudir d’una nova sessió del Parlem de Música, a càrrec de Quim Lecina, que ens parlarà de “La cuina de la música i del teatre… o només sé que no sé res“.

Quim Lecina, Parlem de Música, Associació Musical Eduard Toldrà, Camerata Eduard Toldrà

Quim Lecina, actor i director teatral. Cofundador del Teatre Lliure, de Barcelona (any 1976), on ha intervingut com actor en diversos espectacles i d’on actualment és membre del Patronat de la Fundació Teatre Lliure.

Tanmateix, en altres teatres, ha intervingut en uns vuitanta espectacles. En el camp de la Creació i Direcció d’espectacles de Teatre i Música, des de l’any 1985 ha muntat més d’una vintena d’espectacles com a autor, director i sovint també intèrpret.  

En els 40 anys professionals d’actor, ha treballat pràcticament a tots els teatres de Catalunya, molts d’Espanya i alguns d’Europa, així com en televisió i en cinema. 

Ha estat professor d’interpretació a l’Institut Teatre de Barcelona, Escola Teatre El Galliner de Girona, Aula Teatre de Mataró, Conservatori del Liceu de Barcelona, entre d’altres. 

Personatge molt polifacètic que aquest dijous ens parlarà sobre el mètode de treball que utilitza per crear els seus espectacles music-teatrals, tant si parlen de Satie o Mozart o Beethoven o de Shakespeare o de Tolstoi, a la seva sessió del Parlem de Música: “La cuina de la música i del teatre,…o només sé que no sé res”.

Dit amb les seves paraules: 

“Sessió d’una horeta o més de conversa a cent bandes -o més- sobre les mil i una maneres de cuinar el Teatre amb la Música, …la Música amb el Teatre, i en la que es farà evident la frase del BIG Sòcrates Només sé que no sé res.

      Us hi esperem!

      ENTRADA LLIURE!

Cartell Quim Lecina, Parlem de Música