AGENDA

TEMPORADA GENER – JUNY 2021

PIAZZOLA I DVORÁK, concert.
Vilanova i la Geltrú: 02.05.21, 19h – Auditori Eduard Toldrà.

  • Camerata Eduard Toldrà.
  • Gabriel Coll, violí solista i director.
  • David Puertas, comentaris musicals

PROGRAMA 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

ACTIVITATS ANTERIORS:

CONCERT GERHARD. L’alta naixença del Rei en Jaume.
Edmon Colomer, director.

Palau de la Música Catalana, 25.04.21, 17.30h

REI EN JAUME

ARTICLE ‘GERHARD COMMEMORAT’ DE JORGE DE PERSIA A LA VANGUARDIA.

PARLEM DE MÚSICA…. amb Montse Rios
Dijous 22.04.21, 20h, Auditori Eduard Toldrà

montse rios

L’ART DE LA FUGA, concert.
Valls: 27.03.21, 19h – Centre Cultural Municipal.
Vilanova i la Geltrú: 28.03.21, 19h – Auditori Eduard Toldrà.

  • Camerata Eduard Toldrà.
  • Violí: Ariadna Padró.
  • Flauta: Marina Durany.
  • Percussió: Pau Montané
  • Clave solista i direcció: Dani Espasa.

DANI ESPASA

CONTRALLUM, concert.
Sitges: 21.03.2021, 12h – Teatre Casino Prado

  • Camerata Eduard Toldrà.
  • Concertino i direcció: Ariadna Padró.

ARIADNA PADRÓ (CAMERATA EDUARD TOLDRÀ)

ESTRENA! La flor de l’atzavara, de Feliu Gasull

Vilanova i la Geltrú: Diumenge 7 de febrer, a les 19h, Auditori Eduard Toldrà.
Valls: Dijous 11 de febrer, 19h. Centre Cultural Municipal, Nits de Clàssics.

Estrena del concert per a piano i cordes de Feliu Gasull, amb la Camerata Eduard Toldrà i Laura Farré.

El compromís de l’Associació Musical Eduard Toldrà amb el patrimoni musical català no només és compromís amb el passat sinó amb el present i el futur. És per això que tenim el goig de poder presentar una estrena mundial. Un encàrrec al músic i compositor Feliu Gasull. Una obra per a piano i cordes per tal que l’estreni la Laura Farré Rozada, una jove pianista de Vilanova i la Geltrú immersa en el món del piano contemporani. La direcció anirà a càrrec d’Edmon Colomer.

FITXA ARTÍSTICA

PROGRAMA CICLE ROBERT GERHARD 2020-21

Concert VORONKOV, 24.01.2021, 19h, Foment Vilanoví.

PARLEM DE MÚSICA, 21.01.2021, 20h, Auditori Eduard Toldrà.
‘La flor de l’atzavara’, de Felip Gasull.

TEMPORADA OCTUBRE – DESEMBRE 2020

CONCERT DE SANT ESTEVE, 26.12.2020, 19h. Auditori Eduard Toldrà.
Camerata Eduard Toldrà, La Simfònica del Conservartori.
Xavier Pagès – Corella, direcció.

PANDORA. Concert, Cicle Robert Gerhard
Orquestra: Camerata Eduard Toldrà
Violí Solista: Elina Sitnikava
Direcció: Xavier Pagès – Corella

Comissari: Edmon Colomer
Organitza: Nits de Clàssics, Insitut d’Estudis Vallencs i Associació Musical Eduard Toldrà.
PATRIMONI MUSICAL CATALÀ

VALLS: 29.10.2020, 19h, Centre Cultural Municipal de Valls.
VILANOVA I LA GELTRÚ: 29.11.2020, 19h, Auditori Eduard Toldrà.

Commemoració GERHARD 2020-2021. Enguany commemorem el 50è aniversari de la mort de Robert Gerhard (el músic català amb més reconeixement internacional) i el 250è aniversari del naixement de Beethoven, el geni.

La coincidència d’aquestes efemèrides ens ofereix la possibilitat de presentar una programació específica dedicada als dos compositors. Gerhard ens lliga amb la tradició cultural europea; ens lliga, doncs, amb Beethoven. És el fil que ens ha permès continuar la transformació de la tradició cultural pròpia des del seu exili (a Cambridge).

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

‘CONTRALLUMS AL VESPRE’, concert en homenatge a JOSEP PADRÓ
Ariadna Padró, concertino – direcció.


DIA I HORA:
Diumenge 04/10/2020 19:00 h
Auditori Eduard Toldrà, Vilanova i la Geltrú

PROGRAMA DE MÀ

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

PROGRAMA CICLE ROBERT GERHARD 2020-21

https://cultura.gencat.cat/web/.content/commemoracions/2020/anyRobertGerhard/03-agenda/imatges/PROGRAMA-DEF-Robert-Gerhard-20-21.pdf

CONDICIONS D’ADQUISICIÓ DE LES ENTRADES
L’adquisició d’una entrada, abonament o invitació (en endavant, entrada) representa l’acceptació de les condicions següents:
1. Una entrada disposa de diferents mesures de seguretat. No obstant això, l’Organització no en garanteix l’autenticitat si no ha estat adquirida en algun dels punts oficials de venda. Qualsevol entrada malmesa, estripada, sospitosa de falsificació adquirida il·lícitament autoritzarà l’Organització a privar l’accés del portador al recinte. En aquests casos, si no se li permet l’accés al recinte, l’Organització declina qualsevol responsabilitat.
2. És condició per a l’admissió disposar de l’entrada completa i en bon estat. L’entrada s’haurà de conservar en un lloc sec, lluny de la calor, sense cap contacte amb plàstics ni camps magnètics i s’haurà de conservar fins a la sortida del recinte.
3. Si les circumstàncies ho exigeixen, l’Organització es reserva el dret de modificar les dates, els horaris, els programes o els intèrprets anunciats de l’espectacle, així com de decretar-ne la suspensió. Una vegada adquirida l’entrada no podrà ser canviada, ni se’n podrà retornar l’import, excepte per cancel·lació de l’espectacle, cas en què l’Organització es compromet a la devolució de l’import.
4. No es permetrà l’entrada de públic a la sala durant la representació. És potestat de l’Organització permetre l’entrada al recinte un cop començat l’espectacle.
5. L’Organització es reserva el dret d’admissió. El portador de l’entrada es compromet a complir els requisit i les condicions de seguretat del recinte. L’Organització no es fa responsable de la utilització indeguda de les instal·lacions.
6. El portador de l’entrada es compromet a ser respectuós amb els artistes i el personal del recinte, així com a desconnectar els telèfons mòbils i tot tipus d’alarmes abans d’accedir al recinte, i a no menjar, beure o fumar a l’interior. També es prohibeix l’entrada d’animals, excepte dels gossos d’assistència.
7. L’Organització es reserva tots els drets d’imatge i de propietat intel·lectual de l’espectacle. Es prohibeix fer fotografies, amb o sense flaix, o enregistrar, així com l’entrada al recinte amb qualsevol objecte o producte que l’Organització consideri perillós o els que estiguin prohibits per la normativa vigent.
8. A aquest efecte, el portador de l’entrada autoritza l’Organització a efectuar, d’acord amb la Llei, les revisions o registres de persona i de tinences necessaris per tal de verificar que es compleixen les condicions d’accés.
9. L’Organització no es farà responsable de les pèrdues, robatoris, deterioraments, danys o perjudicis causats al portador o als seus objectes personals durant l’estada al recinte.
10.Qualsevol reclamació relacionada amb la realització, suspensió, modificació o anul·lació de l’espectacle s’haurà d’adreçar a l’Organització amb la presentació de l’entrada.